"Ist nicht gut für mich!" - Über die Idiotie andauernder Ablehnung

































"Is niet goed voor mij - over de idiotie van afwijzing"
M.B. (Naam achtergehouden) een inwoner van een plaat in de Midden-Duitse stad. Zij koopt de producten regelmatig en mijn ware onder dit aspect van de ideale bit eigenlijk - maar is het niet.
M.B. De leider is door gewoonte (karaktertrek) op voor een van mijn acties te bekritiseren, en weigeren jezelf in mijn blog over het, ook, op mijn Youtube kanaal en VOR Tot voor kort, het forum en te gieten op Facebook. Er is deze niet beschikbaar om Zichzelf schade, konten en het opzetten van een nieuwe wet onder valse identiteiten. Het vernauwt echt schizofrenie, maar nog belangrijker was achter deze aanval.
Of het nu mijn producten je hoed Gebruik, betwijfel ik twijfel, in ieder geval in Darfur neef denken, waarom Sindh missie, want anders wordt genomen op andere wijze uit te voeren jezelf. Ik kan heel gemakkelijk Nur Maar eenvoudig is, maar heb gemerkt niet in staat om te binden aan andere wijze uit te drukken. ;) Alles is mogelijk.
Niet dat er iets beters komen met iets wat je waarneemt, nee, zal er jezelf en gekotst Net Afgewezen Up Now en ligt te belasteren blanken. Maar dan laat je verrassen wanneer het blokkeren van de dekking van IS ME. Sun is een gedrag niet gezien in deze blog, want Jurgen is gewoon dat deze functie AB, Als je denkt dat niet-technische lezer onder controle is en de functie Behalve dat acht kritische lassen hebben:

    
Is het waar? Is het waar?

    
Is het nuttig? Is het nuttig?
    
Inspireer je vertrouwen? Leidt het tot meer vertrouwen / zelfvertrouwen?
    
Is het nodig? Is het nodig?
    
Is het vriendelijk? Is het leuk?
M.B. Velen is ten behoeve van mensen. Zijn denken en gedrag kan echter niet, de Russische bezetters en hun ilk, waren dat schoenen geschoven. Er is een brede is een wereldwijd fenomeen was, maar vooral in Duitsland voor de sterken. Het fenomeen ik spreek van afwijzing, van "Ik hou niet van" of "is niet goed voor mij" fenomeen. Het fenomeen van zinloos Kritiserens uh gebrek aan kritiek. Was gewoon een legende, want het kan de mens ook, maar eigenlijk zonder na te denken en opbouwende kritiek in woorden Overeenkomstige touch.
Mensen die M.B. cal Inbar delete alles wat slecht is Ablehnenswerte Of, met andere mensen of systemen (Alleen salvia I "Illuminati" of "vrijmetselarij") gemarkeerd is, maar niet de schade die deze missie zelf-toe te voegen. Te weten:
Dauerhafte afwijzing (negativiteit) Ga door de eerste en geregisseerd door u, waar een verlies, omdat je (in laatste instantie) IST leven ongrondwettelijk. En produceert een krachtig elke persoon die gericht zijn missie is, kan weigeren missie of zelfs versterkt terug te sturen naar jou!
De spreekwoordelijke, de jaren in de laatste 10 niet-rechte hoed onder het tapijt, zullen al leefde eens iets tegen de zogenaamde "wet van aantrekking" hebben gehoord. Sinds "The Secret" van Rhonda Byrne en de "gewenste volgorde bij het universum" van Bärbel Mohr (RIP) is een rage. Voor al het laatste IST, de markt in jaren van de literatuur overspoeld vergelijkbaar zijn, zijn er geen technische kennis, dat is echt nog veel meer. One Is The zorgvuldige waarnemers hebben dit signaal opgemerkt, echter:
Van een "wet van de verwerping" van deze-IS in de boeken die taal.
Alleen Charles Haanel schreef in hoofdstuk 14 van de Master Key System en besparingen, verminderen de mens weet, dat door het ontkennen van iets of zelfs te elimineren kan omdat beschikbare The Law of Attraction werkt omgekeerd, ja. Wie had M.B. Maar geen zin hebben, IS, anders dass als de Wet van Aantrekking Afwijzing voldoende ego volledig, omdat:
Holte afwijzing is synoniem met weer aantrekkelijk!
Als ik een plant uit de aarde ook putten missie en het leven van de macht beroven, valt meteen in je neef zeker missie componenten, maar uniek genoeg trekken! Ik heb geen rotzooi ES opnieuw. Dan kan ik dit ding, "het universum" dan lassen.
Ik was niet de deuken over lassen Universe moet, is dat, ik, wat vacuüm dieser - Deze omissie - rijkdom. Namelijk, die keer op keer om "Ik hou niet van" of "IS-Niet goed voor mij" knop ergens of voelen zich vrij en niet-constructief (zelfs destructief) giet, giet Zijn aandacht van dit ding verdwijnt. Volgende bekend van deze energie en kracht DUS leven - levenskracht negatief is, ALS IK IS formulier, print Kan zon Deze hoed Overeenkomstige Een van de gevolgen, maar niet een bestand.
Zelfs als je je realiseert was niet iets wat je wilt dan, kennis te nemen en regionale banken, dan laat het maar je wijden signaal en tegenhanger DE exclusief.
Dat was je kunt weigeren en zal alleen te vervangen door iets anders ook, ALS je je aandacht dit schenkst verdwijnt. Heeft u denken aan de? Deze verwarring werd Vervangt WAAR en "Ik hou niet van" van u en uw zelf-eigenen bewustzijn, nergens anders ter vervanging van deze bevoegdheid worden gebracht of "is niet goed voor mij" of een hersenloze commentaar allemaal vernietigd voor een tijd, Wij richten vol.
Charles Haanel bindende kracht in hoofdstuk 24 van de master key systeem nog steeds zeer mals aandelen die zijn de punten, met name bij 8-14. Ik citeer:

    
8e Aangezien alle omstandigheden en het denken creaties dus volledig

    
Mentaal Sindh, Sindh en ziekte consequent missen

    
Geestelijke omstandigheden in persoon de redenen dat neef, de waarheid

    
Kunnen waarnemen. Zodra de fout met IS OOK IS

    
Het feit verwijderd.

     
9e Deze methode deze fouten te verwijderen, is waar

    
Pacific te gaan halen om de waarheid te leren kennen. Aangezien alle

    
Een bewustzijn is, kunt u voor het zelf of de beschikbare

    
iedereen doet. ALS je hebt geleerd, mentale beelden van

    
gewenste voorwaarden van platforms, is de snelste van deze

    
Zijn en gemakkelijkste manier om pagina met resultaten te bereiken. IF

    
Nicht, U KUNT pagina met resultaten te bereiken door te redeneren

    
geweest door het proces, je helemaal uit de zelf-

    
Getuigen van uw waarheid dan zeugen.

    
10e Vergeet niet - en dat is een van de moeilijkste in beide

    
beschikbaar om te getuigen zo mooi scheuren, het schreeuwt te begrijpen;

    
Je herinnert je, heel even dat van wie is er moeilijk, heel

    
DC, waar het heel gewoon, en de regionale banken raakt is, je

    
Geen aanvulling op de patiënt zelf-Dir geeft je ster

    
Te doen over u, dan om zelf zaaien van de waarheid

    
dat u wilt ervaren en gepresenteerd.

    
11 Is dit een exacte wetenschappelijke verklaring in overeenstemming

    
met een bestaand systeem van de metafysica.

    
Geen blijvende resultaten pagina Können ooit naar een ander

    
Zoals is bereikt.

    
12e Elke vorm van mentale concentratie van DM, vormt

    
Afbeeldingen, en het argument van autosuggestie

    
Zijn methoden die u in staat stellen door Will dat

    
De waarheid gezien worden.

    
13e Wilt u iemand anders, of een te helpen

    
Vorm van gebrek, beperking, of om fouten te vernietigen,

    
Dan IS rijke neef sterven, de methode ziende persoon om te sterven aan je

    
van u willen helpen, denken over het maken van. Het is de bedoeling

    
Help haar om IS, geheel voldoende, omdat je

    
dit geestelijk in verband met de persoon brengt. '

    
Dan verwijder het uit je hoofd enige andere bestemming
    
Geloof is een gebrek, beperking, ziekte, gevaar,
    
Moeilijkheid was altijd beschikbaar is, of kan het probleem aan te geven.

    
Als je eenmaal geweest bent succesvol Dus, is de behaalde resultaten

    
Persoon die is bevrijd en zijn.

    
14e Maar onthoud het, en creatief te denken dass IS

    
Het feit dat elke tijd, als je je gedachten laat

    
Een dissonant feit om Rühen, begrijp je

    
MOET alleen uit weten dat dergelijke omstandigheden cal Inbar, The Mission

    
Heb geen werkelijkheid, dat het bewustzijn, dat ego

    
HET IS DUS werkelijkheid en nooit minder dan

    
Kan volledig te signaleren.

 
Ik heb zo hier volledig geciteerd, omdat Gekenmerkt duidelijk is, weten we dat enkel in een negatieve omstandigheden om het bewustzijn van genezing mussen te verwerven, Dortmund Sindh AANGEZIEN ontstaan ​​missie inderdaad. Betekent dit genezen, maar alleen als wij er dan Wij van De positieve Focus. Sinds kunnen we niet zelf - die van M.B. Over mijn blog, mijn forum en e-mail over domeinen herhaaldelijk geoefend Youtube kanaal - eindeloos giet het over de CAL Inbar dus weer Abzulehnende Deze vlam en ventilator. Dit kan zich voordoen voor hem niets positief.
Dit PREV Hens zonder enige logica om gewoon Weise. Het is het resultaat van een zwakke en misleide geest. Het is alleen beschikbaar simpelweg onjuist, namelijk Voldoet aan de missie nicht van de waarheid. Omdat de waarheid en niet voldoen aan de missie, de missie van kracht hoed niet het echte leven. Het station in extracten van de vele manieren is ze single en Energie Is De Enige domme - of gewoon idioot.
Elk van einen enige aanwijzing van het oordeel en onderscheidingsvermogen heeft, Wees ervan bewust sich Deze zeilen onthouden. De spreekwoordelijke, domme en zinloze kritiek op rumseiert Kan niet, je klagen over sterven de gevolgen door de Wet van Aantrekking brengt 'hem uiteindelijk een eigen signaal. Ook Dazu schreef Haanel Master Key System.
De spreekwoordelijke, tot de oprichting van de beginselen en de missie echt zwarte hoed geïnternaliseerd, zal ontbranden zelf zoveel mogelijk te geven DM-negatief zijn. Het was meer gericht op jezelf, de Verhevene, das, was de man en de waarheid brengt vervulling gaat. En zelfs als de mens M.B. Zegt, weet dat bijvoorbeeld Wees een hypocriet I, Een lege Schwatzer Als de mens, een man van bewezen tegen de hoed, dass man, die zichzelf de moeite waard is de eer. Dit gebeurt al de deuken alleen resultaten. Woorden vallen plat, omdat het lawaai en de rook.
Dazu schreef ook Charles Haanel Master Key System, dit keer in hoofdstuk 24, paragraaf 19:

    
Niet-waarheid is het product of de logistieke Chen training

    
observatie van experimenten, de nicht van een. Het is dat

    
Product van een ontwikkeld bewustzijn. De waarheid

    
in Caesar toont zich in het gedrag van Caesar in zijn leven

    
Signalen en resultaten - en de invloed op de sociale vormen

    
Progress. Uw leven, uw resultaten en uw invloed

    
afhankelijk van de wereld "op de waarheidsgraad dat

    
Je bent in staat waar te nemen als waarheid

    
Is het niet in geloofsbelijdenissen, Maar IM

    
Gedrag wordt uitgedrukt.
Kan Dit woord waar mensen M.B. Dit zijn allemaal redenen om te komen en up-and-vruchtbare bodem gevolgen, die domeinen ook na afwijzing door holte om iets positiefs alleen bereiken. Het IST is gewoon onmogelijk! Alleen door echt gebruik maken van de IS was leuk, we doen is, is harmonieus en betrouwbaar bestand is hoed was en is de VS innerlijke rust, sereniteit en geschonken.
Als dat niet je iets wilt, vervang deze en neem afstand van dat! Verwijderen uit uw leven! En zelfs als u denkt dat ook, weet dat ik hierbij doe negatieven dit artikel heb ik aandacht economie gegeven, ja, ik zou u eraan willen herinneren, weet je dat hem tot u lezen tot het einde. Is het je gevoel :) Ook is dit product verliest das. Het Sindh foto's van je bewustzijn zijn die Gekenmerkt resultaat. En de vergulde Niet alleen voor MB, maar voor alle UnS.
Het is ook geen andere. "Er is geen lepel!"

Tidak ada komentar:

Posting Komentar